Verhoog het aantal online boekingen via de eigen website

De kracht van

AFFILIATE MARKETING

Met affiliate marketing maak je gebruik van externe partners die jou promoten op hun website. Affiliate marketing is dan ook een groeiend marketingmiddel om in te zetten om zo jouw naamsbekendheid en de omzet te verhogen. Wij zorgen voor alle aspecten, van het opzetten van een effectief affiliate programma tot het monitoren van prestaties en het optimaliseren van resultaten.

Met onze expertise benut je een KOSTENEFFECTIEF advertentiekanaal dat GERICHTE BEZOEKERS aantrekt, je MERKBEKENDHEID vergroot en je ONLINE VERKOPEN aanzienlijk verbetert. Maximaliseer je rendement op investering en vergroot de reikwijdte van je merk met onze bewezen strategieën. Laat ons jouw bedrijf succesvol laten groeien met onze expertise in affiliate marketing!

 

Hoeveel ervaring hebben we?

Al ruim negen jaar zijn wij actief op het gebied van affiliate marketing. Wij nemen hiermee het hele proces uit handen: van het maken van strategieën, samenwerkingen aangaan met publishers tot het evalueren van cijfers. Wij werken met affiliate partijen samen als: TradeTracker, Awin, TradeDoubler en Daisycon.

 

  • +50%%
    GEMIDDELDE STIJGING VAN CONVERSIERATIOS
  • +8
    AANTAL BEDRIJVEN DAT GEBRUIK MAAKT VAN DEZE DIENST