Google Hotel Ads

Wat zijn

Google Hotel Ads?

Google Hotel Ads is een gespecialiseerd advertentieplatform dat is ontworpen om hotels, vakantieparken, resorts andere aanbieders van accommodaties te helpen bij het promoten. Hiermee kun je jouw beschikbaarheid, tarieven, prijzen en andere essentiële informatie rechtstreeks weergeven in de zoekresultaten van Google, Google Maps en de Google Hotel Finder.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Met jarenlange ervaring en een grondige kennis van de reis- en recreatiebranche, creëren we op maat gemaakte strategieën die aansluiten bij de unieke doelstellingen van onze klanten. We zorgen ervoor dat je naast zichtbaarheid in Google Maps ook gelijk de prijzen ziet. Dit is met een koppeling vanuit je eigen reserveringssysteem.

Hoeveel ervaring hebben we?

Als specialist in online-marketing binnen de reis- en recreatiebranche, hebben wij uiteraard ook kennis van Google Hotel Ads. Met jarenlange expertise en succesvolle campagnes hebben wij bewezen dat we de ideale partner zijn voor hoteliers, vakantiepark eigenaren die de zichtbaarheid en boekingen willen vergroten.